ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Προστασία σκυροδέματος

Οδηγός για προϊόντα για επιφάνειες από σκυρόδεμα

Το σκυρόδεμα θεωρείται ως το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό στις οικοδομές. Χρησιμοποιείται στην κατασκευή οδικών και υδάτινων υποδομών, καθώς και στην κατασκευή κτιρίων κατοικιών. Οι καλές ιδιότητές του, όπως η μεγάλη διάρκεια ζωής, οι καλές φυσικές και μηχανικές ιδιότητες και η εύκολη κατεργασία, έχουν συμβάλει στην ευρεία χρήση του.

Στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, το σκυρόδεμα είναι πολύ δημοφιλές και ως στρώμα φινιρίσματος, καθώς λειτουργεί πολύ αισθητικά και διατίθεται σε διάφορα σχήματα, με διαφορετική δομή και σε διάφορα χρώματα. Εάν θέλουμε το σκυρόδεμα να διατηρήσει μόνιμα τη λειτουργικότητά του και την εμφάνισή του, χρειάζεται κατάλληλη προστασία και φροντίδα.

Πολλές επιφάνειες από σκυρόδεμα αρχίζουν να δείχνουν ορατά σημάδια φθοράς με την πάροδο του χρόνου, κάτι που μπορεί να οφείλεται στην κατασκευή, στη μέθοδο τοποθέτησης και στην ωρίμανση του σκυροδέματος ή στις περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις.

Η σωστή δομή και η τοποθέτηση μπορούν να αποτρέψουν σημαντικές ζημιές στο σκυρόδεμα. Με τη βοήθεια κατάλληλων υλικών για την προστασία και αποκατάσταση επιφανειών από σκυρόδεμα, τις προστατεύουμε επιπλέον.

Η JUB προσφέρει πολλές λύσεις για την προστασία των επιφανειών του σκυροδέματος και η πιο αναγνωρίσιμη επικάλυψη είναι σίγουρα το TAKRIL.

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za Vaš objekat je besplatna.
Kontakt: JUB d.o.o. Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj; T: +387 33 69 22 45; E: jub@jub.ba