ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ 2023

Εμπνευσμένο από τη φύση και με γνώμονα τον πλανήτη μας επιλέχθηκε από τη JUB το Χρώμα της Χρονιάς 2023. Η ιστορία του έχει τις ρίζες της στην αποστολή  της: μείωση απορριμμάτων, περισσότερη ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση πρώτων υλών και φροντίδα του περιβάλλοντος με προσεκτικό τρόπο. Το αστέρι του 2023 είναι η γαλάζια απόχρωση του ουρανού Freedom 520D.

 

Δημιουργήστε ένα καταφύγιο στο σπίτι σας και στην καρδιά σας. Αγγίξτε τον ουρανό, νιώστε τη φύση και ξαναδώστε νόημα στο σπίτι σας. Θέλουμε να μετατρέψουμε το σπίτι σας σε ένα ασφαλές καταφύγιο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να ξεχάσετε το άγχος της εργάσιμης ημέρας και να απολαύσετε ένα ποιοτικό περιβάλλον διαβίωσης και χρόνο με την οικογένειά σας. 

   

   

Η συνύφανση διαφορετικών μπλε ή συναφών αποχρώσεων από το ψυχρό φάσμα της χρωματικής κλίμακας (π.χ. πράσινο, τυρκουάζ) σε σχέδια επίπλων, ταπετσαρίες τοίχου ή σε διακοσμητικά αξεσουάρ, όπως κουρτίνες, χαλιά, μαξιλάρια, κεραμικά με ρετρό μοτίβα και φυτά εσωτερικού χώρου, επιτυγχάνει ένα αποτέλεσμα που ηρεμεί και σπάει τη μονοτονία.   

   

 

Η προσθήκη συμπληρωματικών θερμότερων χρωμάτων (π.χ. χρυσό, κίτρινο, πορτοκαλί), όπως το ανθεκτικό ξύλο, οι υφαντές υφές από μπαστούνι, τα ματ λειασμένα μέταλλα σε ζεστές αποχρώσεις - ορείχαλκος και χαλκός, και τα υφάσματα σε φλογερές και ηλιόλουστες αποχρώσεις, δίνει στην ατμόσφαιρα περισσότερη ποικιλία και την καθιστά δραματική.

 

Τα πρόσφατα δημιουργημένα και χρησιμοποιημένα φυσικά κομμάτια προσδίδουν στο χώρο σας πλούσια συναισθήματα και διαχρονική ποιότητα. 

   

   

 

Η φύση μας δίνει ζωή, ας τη διατηρήσουμε. Η δημιουργία ενός ευχάριστου χώρου διαβίωσης για στιγμές, που σας υποστηρίζουν στη ζωή, είναι σημαντική για εμάς. Στην JUB, με το αποκτώμενο πιστοποιητικό EU Ecolabel, το οποίο λαμβάνει υπόψη ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος (LCA) και διασφαλίζει τη μείωση των επιπτώσεών του στο περιβάλλον, υποστηρίζουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη για τον πλανήτη μας - το σπίτι μας. Η φύση δεν είναι μόνο πηγή έμπνευσης, είναι ζωή. Τη διατηρήσαμε για εσάς στο μπλε του ουρανού.

   

   

      

 

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za Vaš objekat je besplatna.
Kontakt: JUB d.o.o. Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj; T: +387 33 69 22 45; E: jub@jub.ba